Херсон °C

Автопарк херсонських рятувальників поповнився

МЕДИА » Фото
0
Автопарк херсонських рятувальників поповнивсяСьогодні, 7 червня на площі Свободи у Херсоні голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв вручив працівникам ДСНС ключі від 4 пожежних автомобілів вітчизняного виробництва АЦ4-60(5401)-515К. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

 

«Сьогодні автопарк рятувальників поповнився, і це черговий крок у забезпеченні безпеки в області, захисті місцевих жителів і гостей регіону від стихії. До того ж, нещодавно для гасіння масштабної пожежі в Олешківському лісі було залучено більше 60 одиниць техніки від ДСНС. І тільки 20– з Херсонської області. Тому матеріально-технічне забезпечення є найважливішим у цій справі, особливо у розпал туристичного сезону», - наголосив голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.
Херсонська область отримала автомобілі за рішенням Кабінету Міністрів України та Міністерства Внутрішніх Справ, і відповідно до програми  реформування  Державної служби України з надзвичайних ситуації, яка передбачає нарощування та оновлення матеріально-технічної бази сил цивільного захисту.
Серед технічних характеристик автомобілів, що надійшли до Херсонщини: шасі на базі КРАЗ 5401, оснащення 4-ма апаратами стислого повітря Драгер, електростанцією, станцією освітлення, спеціальним рятувальним обладнанням «Паратек» та пластиковою ємністю для води 4 тонни.
Пожежні  авто направили у першу чергу до курортних та лісових районів області: Голопристанського, Генічеського, Скадовського та Олешківського.
Начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Сергій Чорний розповів: «Такі високопрохідні швидкісні автомобілі з великим об’ємом води значно посилять спроможність гарнізону у виконанні поставлених завдань. У поточному році це не останнє надходження. Ми плануємо отримати ще 4 автомобілі і тим самим перекрити всі зони області із техногенною небезпекою».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: