Херсон °C

За підозрою у пособництві ворогу затримано заступника міського голови Херсонської міської ради

Новости
0

За процесуального керівництва Херсонської  обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору одному із заступників міського голови Херсонської міської ради  (ч. 1 ст. 111-2 КК України).


За даними слідства, з березня 2022 року підозрюваний перейшов на бік ворога та почав співпрацювати з окупаційню владою. Розуміючи факт захоплення та утримання представниками РФ території Херсонської області, він сприяв налагодженню роботи комунально-житлових послуг для окупаційної адміністрації, незаконно створених правоохоронних органів, підрозділів Росгвардії, ФСБ та російських військових.


Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 744 тисячі грн.


Досудове розслідування здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: