Херсон °C

Особливості печей для лазні

Новости
0

Лазня та сауна  це місця, призначені для розслаблення, оздоровлення та відпочинку від повсякденних турбот. Тут можна «попарити кісточки», вдатися до роздумів та медитації, весело провести час у компанії друзів.

Основним елементом лазні традиційно є піч  джерело тепла та гарячої пари. Раніше печі для лазні були габаритними конструкціями, складеними з цегли, розпалювання яких займало чимало часу. Сьогодніальтернативою їм є компактні та прості в експлуатації металеві печі для лазні.

Особливості печей для лазні

 

Чавунні печі для лазні та сауни  це «класика жанру». Вони довго тримають тепло і досить безпечні в експлуатації, але з їхнім монтажем доведеться поморочитись. Оскільки чавун є важким матеріалом, для виробів із нього необхідний фундамент. Однак усіклопоти будуть виправдані — така піч прослужить кілька десятиліть.

І все-таки сьогодні оптимальним варіантом можна назвати сталеві дров'яні печі Grill'DЦі печі мають низку переваг:

• швидке нагрівання;
• простий та швидкий монтаж;
• високий рівень пожежної безпеки;
• невелика вага;
• компактність та ергономічність;
• простота обслуговування та догляду;
• тривалий термін експлуатації.

Особливості конструкції лазневих печей

Компанія «Дім тепла» пропонує широкий вибір сучасних печей для лазні та сауни зі сталі. Корпус таких виробів зварюється з металевих листів, усередині якого є камери для закладання каміння та завантаження палива. Піч для сауни найчастіше має форму циліндра або прямокутного короба. Існують моделі, що встановлюються не увертикальному, а в горизонтальному положенні.

За конструкцією печі для лазні та сауни бувають:

• із закритими кам'янками  ідеально підходять для російської лазні з високою вологістю;
• із відкритими кам’янками — дають більш суху пару, тому добре підходять для фінської сауни.

Різновиди печей для лазні за видом палива

Печі для лазні та сауни можуть працювати на різних енергоносіях: дровах, паливних брикетах, газі чи електриці. Великою популярністю користуються дров’яніпечі для лазні та сауни Grill'D. Це пов'язано з використанням доступного і недорогого палива, а також високою тепловіддачею таких печей.

Особливості печей для лазні

 

Печі та каміни Дім тепла — це високоякісна продукція від провідних світових виробників за конкурентними цінами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: