Херсон °C

Прихисток у Швейцарії знайшла собі колаборантка-директорка Новокаховського професійного електротехнічного ліцею

Новости
0

Прихисток у Швейцарії в листопаді 2022 року знайшла собі директорка Новокаховського професійного електротехнічного ліцею, колаборантка Карпенкова Олександра Василівна. Вона виявилася єдиною з керівників закладів профтехосвіти Нової Каховки, яка пішла на добровільну співпрацю з ворогом. 


Ще в липні 2022 року очолюваний нею ліцей розпочав підготовку до нового навчального року за «російськими програмами». Також вона зареєструвала свій заклад у російських реєстрах під назвою «государственное бюджетное образовательное учреждение среднего профессионального образования Херсонской области «Новокаховское техническое училище №7».


«Після того як у жовтні окупанти розпочали так звану «евакуацію» з Нової Каховки, Олександра Карпенкова переїхала до Швейцарії. В цій країні, а також в Ізраїлі давно проживають її діти. Однак на цьому вона не зупинилась і звернулася до представників різних українських структур, аби ті допомогли їй виплутатися з історії про державну зраду. Директорка ліцею бідкалася, що її, мовляв, «біс поплутав». Та на Херсонщині цю історію навряд чи забудуть, тим більше, що вона абсолютно не приховувала свою співпрацю з ворогом», – розповіли мені люди, які знайомі з Олександрою Карпенковою.


Джерело: https://investigator.org.ua/ua/news-2/250493/

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: