Херсон °C

В Херсоні родинам з дітьми ювенальні поліцейські передали теплі речі, медикаменти та солодощі

Новости
0

У передмісті Херсона працівники ювенальної превенції відвідали родини з дітьми, якими опікуються, знають їх потреби та з якими постійно на зв’язку. Дорослим і дітям передали теплі пледи, вкрай необхідні медикаменти, які на деокупованій території на вагу золота, а також подарували солодощі діткам. 

Пакунки розвозили адресно кожній сім’ї, адже через постійні обстріли міста російською армією на вулицях перебувати небезпечно. Така допомога жителям Херсона стала можливою  завдяки підтримці міжнародних партнерів.


За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталія Сайфутдінова, поліцейські поспілкувалися з дорослими, дізналися про їх нагальні потреби, щоб у подальшому надати допомогу, а діток підбадьорили та роз’яснили правила поведінки під час повітряної тривоги, недопущення перебування на кризі, а також правила безпеки при виявленні небезпечних предметів. 

 

Того дня ювенальні поліцейські відвідали і кінологів ГУНП в Херсонській області. Їм передали корм для службових собак, яких нині правоохоронці задіюють під час проведення стабілізаційних заходів у Херсоні.


Ювенальна поліція Херсонської області 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: