Херсон °C

Поліція Херсонщини нагадує – ні в якому разі не повідомляйте незнайомцям дані банківської картки

Новости
0

Мешканці Херсонщини продовжують ставати жертвами банківських телефонних шахрайств. Тобто коли псевдобанкіри телефонують громадянам і під різними приводами виманюють персональні дані, а також дані банківських карток начебто для їх захисту. Після отримання необхідної інформації злочинці знімають із карток громадян усі кошти. 


Так, 27 січня, в поліцію звернулася 33-річна херсонка. Жінка повідомила, що з її картки зникли грошові кошти в сумі  4 тисячі гривень. Двома днями раніше з подібною заявою звернулася й 65-річна мешканка с. Музиківка. У неї невідомий шахрай зняв із картки 6700 гривень. Цього ж дня аналогічно без майже 6300 гривень залишилась й 57-річна жителька Дніпровського району.   


Пам’ятайте: банківські працівники ніколи не запитують у клієнтів дані як клієнта банку, так і банківської картки. Ні в якому разі під час телефонної розмови з незнайомцями щодо даних вашої банківської картки не розголошуйте пароль, який можливо в цей час надійшов через SMS-повідомлення, пін-код картки, CVV-код (три цифри, вказані на зворотному боці картки). Краще припиніть розмову та зв’яжіться для консультації з оператором банку за безкоштовним номером «гарячої лінії», вказаним теж на зворотному боці картки. Будьте пильними та обачними.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: