Херсон °C

На Херсонщині у Великоолександрівській селищній громаді відкрили поліцейську станцію з обслуговування жителів 7 населених пунктів

Новости
0

У смт Біла Криниця Великоолександрівської громади розпочала роботу поліцейська станція, яка обслуговує жителів довколишніх сіл: Кар’єрного, Білоусового, Твердомедового, Первомайського, Нової Калуги та Новопавлівки. Ці населені пункти сильно постраждали від окупаційних військ, в селах багато зруйнованих будинків, люди потребують допомоги та підтримки, яку їм надає поліція.


Станція облаштована всіма необхідними умовами для несення служби. Працівники поліції цілодобово здійснюють патрулювання сіл, проводять стабілізаційні заходи, забезпечують охорону публічної безпеки та порядку, допомагають населенню, реагують на заяви і звернення громадян, фіксують воєнні злочини російських військових. 


Поліцейські Херсонщини спільно з колегами із інших областей України продовжують підтримувати та захищати громадян, щоб навіть у таких складних умовах люди відчували впевненість і безпеку.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: