Херсон °C

Де відремонтувати подушку безпеки

Новости
0

Будь-яке сучасне авто сьогодні оснащується системами, куди в обов'язковому порядку входять і подушки безпеки. При сильному зіткненні спрацьовує датчик, що передає сигнал на контролер, що блокує подачу палива і включає airbag. Такі заходи безпеки не тільки забезпечать захист від пошкоджень, але і зможуть пом'якшити тяжкість травм при аварії.

Ремонт подушок безпеки в Києві

Якщо автомобіль має проблеми з подушками безпеки, допоможе сервис airbag-service.com.ua. Тут працюють фахівці, що займаються ремонтом і відновленням подушок безпеки. Організація протягом довго часу займається відновленням працездатності автомобільних систем безпеки різної складності.

Фахівці компанії виконають прошивку і полагодять ремені, розберуть і відновлять пошкоджені елементи, зарядять airbag новими піропатронами, виконають якісний ремонт торпедо. На проведення робіт може знадобитися мінімум часу. В принципі, все буде залежати від складності передбачуваного ремонту. Завдяки оригінальним матеріалам і технологіям після ремонту торпедо знайде первозданний стан. На виконані маніпуляції діє гарантія.

Тонкощі відновлення airbag

Багатьох власників сучасних авто цікавить проблематика ремонту подушок. Адже вартість нового вузла є досить високою, а їх кількість часто перебувати в межах 4-8 штук, тому витрати на заміну будуть істотними. Тому затребуваною є послуга, що передбачає відновлення або ремонт подушок. До того досвідчені фахівці компанії виконають реставрацію ременів і прошиють БУ блоки Airbag. Послуги доступні не тільки жителям столиці, але інших регіонів країни. Якщо ж немає можливості під'їхати на станцію, досить виконати наступне:

·зробіть знімки пошкоджень Airbag;

·фахівці оцінять ступінь серйозність, розрахують вартість і терміни ремонту;

·після узгодження зламана деталь відправляється кур'єрською службою;

·після ремонту відправляється назад замовнику.

Перед ремонтом або заміною подушки повністю, фахівець огляне і ознайомитися зі станом обладнання, виконає діагностику і прийме оптимальне рішення.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: