Херсон °C

Обійняли посади у незаконному правоохоронному органі у тимчасово окупованому Херсоні

Новости, Общество
0

За матеріалами СБУ підозру у колабораційній діяльності оголошено двом представникам так званої «силової структури» у тимчасово окупованому Херсоні.

 

Із захопленням міста за наказами «військово-цивільної адміністрації рф» та керівництва військових підрозділів рф, було створено «главное управление министерства внутренних дел Херсонской области».

 

Аби заповнити «штат», злочинна влада підшукували собі кадри, які б реалізовували злочинні плани. Ще двоє мешканців Херсона погодились на співпрацю з окупантами і добровільно обійняли посади у так званому «главном управлении министерства внутренних дел Херсонской области».

 

Новоспечені «оперуполномоченный отделения уголовного розыска Днепровского городского отдела полиции» та «следователь следственного отдела Днепровского городского отдела полиции главного управления министерства внутренних дел Херсонской области» виконували рішення окупаційної адміністрації, спрямовані на встановлення та утвердження тимчасової окупації державою-агресором Херсонської області.

 

Зараз злочинці переховуються від правосуддя на лівому березі Дніпра. СБУ знає про їх місце перебування і вживає заходів для притягнення до відповідальності.

 

За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, від 10 до 15 років позбавлення права обіймати певні посади  та конфіскація майна.

 

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГСУ СБУ за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Херсонській області та ДВБ Нацполіції за процесуального керівництва Офісу Генпрокурора.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: