Херсон °C

Житлові квартали Херсона ворожа армія накриває цілодобово: знищено школу, пошкоджено комунальне підприємство, лікарню, будинки

Новости
0

Житлові квартали Херсона ворожа армія накривала цілодобово, центр міста та прибережні райони опинилися під артилерійським та мінометним обстрілом з лівого берега Дніпра. 

В історичному центрі Херсона снаряди окупантів потрапили у навчальний заклад, який є найстарішим у місті. Після «прильоту» всередині будівлі розпочалася пожежа, на жаль, гімназія майже знищена. Також уламками від снарядів пошкоджено два службові автомобілі поліції, співробітники не постраждали. Окупанти атакували об’єкти критичної інфраструктури, комунальне транспортне підприємство, де після обстрілу пошкоджено тролейбус та понівечена адміністративна будівля. У багатоквартирних будинках мікрорайону Корабел, ХБК та в центрі вибиті вікна та потрощені балкони, осколками посічені фасади магазинів та лікарні. На місцях подій працювали всі профільні служби.

Житлові квартали Херсона ворожа армія накриває цілодобово: знищено школу, пошкоджено комунальне підприємство, лікарню, будинки

 


За минулу добу поліція відреагувала на 265 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактами воєнних злочинів відкрито 18 кримінальних проваджень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: