Херсон °C

Поліція відкрила 31 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині

Новости
0

Ворог продовжує масовано обстрілювати Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, авіації та БПЛА. Збройної атаки зазнали об’єкти критичної, цивільної та житлової інфраструктури у Бериславському та Херсонському районах. На жаль, є жертви російської агресії.


Внаслідок артилерійського обстрілу смт Зеленівка Херсонського району біля магазину загинув 5-річний хлопчик, ще двоє чоловіків від тяжких поранень померли того ж дня у лікарні, поранення отримали 16-річний хлопець та 24-річний чоловік. 

Російські воєнні злочинці вкотре атакували з авіації с.Кізомис, внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджено 12 житлових будинків, літні кухні та господарські приміщення. 

У місті Берислав та смт Козацьке під час обстрілів поранено двох місцевих жителів.


Окупанти безжалісно обстрілювали інфраструктурні об’єкти та цілили по мирним житловим кварталам Херсона. Від ворожих обстрілів постраждав мікрорайон Північний, там снарядами пошкоджено 10 приватних будинків, одну багатоповерхівку, троє людей отримали поранення.  У мікрорайоні ХБК внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено 3 приватних та один багатоквартирний будинок, поранено 52-річну жінку, яку з мінно-вибуховою травмою та численними осколковими пораненнями госпіталізували в лікарню, стан пацієнтки тяжкий. Ворог здійснив ракетні удари по мікрорайону Корабел, де афіксовано пошкодження недобудови та зруйновано квартири з 1 по 5 поверхи у двох під’їздах багатоповерхівки. 


На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які збирали речові докази та документували наслідки. За минулу добу слідчі відкрили 31 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: