Херсон °C

У «Казковій діброві» загинуло близько 300 тварин

Новости
0

Олена Навроцька повідомляє, що сьогодні вранці комплекс відпочинку "Казкова діброва" у Новій Каховці був повністю затоплений водою після підриву руськими Каховської ГЄС. 

«Загинуло близько 300 тварин, яких наші новокаховчани знали і любили. Мавпочки Анфіса і Чарлік, поні Малиш, віслюк Ося, єноти Мішка, Льоля, Динька, попуга жако Вєня, ворон Рома, бабаки, камерунські кози, вівці, папуги, морськи свинки, фретки і багато інших наших маленьких улюбленців. Врятувалися тільки пара лебедів і качки. Маленьке пташеня лебедів, що народився тільки 5 днів тому, також загинув. Вже о 6 ранку, коли прийшли робітники Діброви, все було затоплено водою. 

Ми цілий рік намагалися врятувати тварин. Тварини були заблоковані у парку. Парк було заміновано, всі дороги перекриті, евакуація тварин була неможливою. Рік назад ми всі гуртом збирали кошти, щоб закупити корма на рік. Допомагали фермери, підприємці,  а також багато людей приносили овочі і пересилали гроші на допомогу тваринам. 

Діброва пережила жахливу зиму без світла і опалення. Валентина забрала до себе додому всіх теплолюбивих тваринок (більше 60). Всі тварини вижили до весни, а потім повернулися назад у Діброву.

Дякую, за фінансову допомогу UAnimals,     фірму    /NFTMASTERS та всіх небайдужих людей, хто пересилав гроші на утримання тварин.

2 робітників Діброви кожного дня під обстрілами ризикуючи своїм життям ходили в зоопарк, щоб годувати і доглядати за тваринами. Низький уклін Валентині і Вові!

Ми робили все, щоб зберегти життя тварин, навіть в такій жахливий ситуації. 

А сьогодні Казкова Діброва, улюблене місто відпочинку мешканців і гостей Нової Каховки, було знищено окупантами.

Це страшне горе, страшний біль. 

Дякую всім, хто відгукнувся на нашу біду. Але допомога нам вже не потрібна. Нехай "Казкова діброва" залишається в нашій пам'яті  як казковий куточок нашого рідного міста»…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: