Херсон °C

Олена Мазур: «Якого чорта контейнери для сміття стоять біля дитячих майданчиків?»

Новости, Общество
0

Про прибирання міста та накопичення сміття біля сміттєвих баків розмовляла з підрядними та керуючими організаціями під час наради у міськвиконкомі начальниця інспекції з благоустрою Олена Мазур.

- Ми постійно говоримо про те, що сміття у місті не повинно бути. Вже цього року виділили коштів набагато більше, ніж у минулих роках на це. І техніку закупили, і гроші всі отримали – а результату немає. Наше завдання вивезти сміття з міста на полігон, з усього міста! Місто дає всі можливості, є умови для роботи, а все лишається на тому ж рівні! Наша інспекція щодня отримує сотні викликів, сотні фото публікують в соцмережах…Якого чорта контейнери для сміття стоять біля дитячих майданчиків? Інших місць немає? У нас є норми, так будь ласка виконуйте ці норми!

Особливу суперечку під час наради викликало обговорення негабаритного сміття, яке скупчується у районах приватних будинків. Це гілля, будівельне сміття та інше. - Для того щоб врегулювати це питання - треба визначити правила. Потрібен перевізник, який буде займатися вивозом негабаритного сміття з приватного сектору. Для цього треба конкурс, тендер і так далі, - зазначив в.о. директора Департаменту міського господарства Віталій Лисенко.

- Конкурс на ці перевезення відбудеться в квітні, - відповіла на це Олена Мазур. – Але до квітня ще дожити треба, і це сміття має вивозитись. До того часу, як ми з вами заживемо, як в казці, треба прибрати негабаритне сміття з районів приватної забудови.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: