Херсон °C

В Чаплинці провели тестування клієнтів пробації на ВІЛ, туберкульоз гепатит та сифіліс

Новости, Общество
0

Працівники пробації Каховського районного сектору № 4 спільно з Херсонським обласним благодійним фондом «Мангуст» організували та провели обстеження засуджених на ВІЛ-інфекцію, сифіліс, гепатит швидкими тестами.

За результатами обстеження, одного клієнта пробації направлено до ХО БФ «Мангуст» в м. Херсон для подальшого детальнішого обстеження та в разі потреби призначення відповідного лікування.

Учасники тестування отримали консультації спеціаліста щодо отриманих результатів, профілактики наркотичної та алкогольної залежності, а також формування безпечної поведінки щоб убезпечити себе від інфекційних захворювань.

Послуги та тестування надавалось в рамках діяльності мобільної амбулаторії для надання діагностичних та медико-консультативних послуг представникам уразливих груп населення в місті Херсоні та Херсонської області.

Усі суб’єкти пробації отримали інформаційні роздаткові матеріали відповідної тематики: «7 відповідей на 7 найчастіших запитань», «ВІЛ, туберкульоз. гепатити: поговоримо?», «Про контрацепцію: питання та відповіді».

За інформацією філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: