Херсон °C

Андрій Калита: Не піддавайтеся на провокації, не дозволяйте заволодіти Вашим серцем і розумом

Новости, Общество, Политика
0

Настоятель храму СвятоїОлександри, депутат Херсонської міської ради звертається до херсонців, просить не панікувати та не піддаватися на провокації:

«Чи хочуть «русские» війни?

У нас вже іде війна вісім років!

Вчора ми згадували хлопців, які загинули в Донецькому аеропорту. Кіборги, ті які написали новітню історію боротьби з російським агресором. Ті, які показали, що нас не зламати. Бетон падає, а ми, Українці, стоїмо та боремось.

З 14 квітня 2014 року до початку лютого 2021 року від бойових дій на Донбасі постраждали або загинули від 42 до 44 тисяч людей.

Що маємо сьогодні?

РФ може задіяти 175 тисяч військових для наступу в Україну!

Розвідка США має дані, що РФ розробляє плани вторгнення в Україну одразу на кількох фронтах, повідомляє видання The Washington Post.

Як нам бути?

Друзі, мешканці Херсону та всі небайдужі громадяни України!

Наразі Україна перебуває в особливо небезпечному становищі. Над нашою країною висить загроза її незалежності та цілісності. Ми ризикуємо знову стати на ті самі граблі та втратити всі ті цінності та ідеали, за які боролись покоління українців, за які загинули Небесна Сотня та за які продовжують воювати та гинути наші військові в зоні АТО/ООС.

Посилення військової активності РФ має вкотре продемонструвати нам, що триває боротьба.

Триває боротьба за існування України як повноцінної, незалежної, європейської держави. Боротьба за нашу історію, мову, традиції та віру. Боротьба за можливість працювати та будувати таку Україну, з якою рахуватимуться у світі та яку боятимуться вороги.

Саме тому я закликаю всіх небайдужих громадян України об’єднатися навколо нашої справжньої спільної мети, незалежно від політичних поглядів кожного.

Ми маємо пам’ятати і робити висновки з історії, адже сто років тому Україна щось подібне вже переживала. Саме через політичний поділ ми втратили свій шанс! Події та результат Української революції 1917-21 дуже яскраво демонструють, що найгіршим нашим ворогом є наша роз’єднаність та ставлення своїх інтересів та амбіцій вище загальної мети.

Для мене не важливо, які партійні ідеали хтось сповідує.

Для мене важлива любов до людини, любов до України та бажання працювати. Бажання змінювати своє місто не на словах, не на політичних лозунгах, а ділами. Готовність поставити інтереси ближнього над своїми.

Тільки так ми зможемо зберегти та розбудувати Україну!

У нас попереду важливий бій, бій не військовий. Бій психологічний, моральний.

Нас будуть залякувати, сіяти паніку, нас будуть спонукати прийняти умови заради «миру» і заради запобігання повномасштабного вторгнення!

Не піддавайтеся на провокації, не дозволяйте заволодіти Вашим серцем і розумом.

Ще один крок нам залишився, «і на оновленій землі врага не буде супостата».

Збережемо та розбудуємо Україну разом!

СЛАВА УКРАЇНІ!»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: