Херсон °C

«Київстар» посилює сигнал мереж для забезпечення покриття на Херсонщині

Новости
0

Але працює лише 30% базових станцій.

Компанія "Київстар" посилює сигнал мереж у підконтрольних Україні населених пунктах для забезпечення покриття на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Про це написала провідна спеціалістка зі зв'язків із громадськістю Ірина Леліченко на своїй сторінці у Фейсбук.

«На жаль, технічні спеціалісти не мають доступу в тимчасово окуповані населені пункти для виконання ремонтних робіт. Зокрема, через відсутність енергоживлення або пошкодження не працює обладнання усіх мобільних операторів у місті Херсон. Інженери Київстару проводять роботи для посилення сигналу мережі в підконтрольних Україні населених пунктах, щоб збільшити територію покриття», - повідомила Ірина Леліченко.

В Запорізькій області у звичайному режимі працюють 80% базових станцій "Київстару", в Херсонській області - 30% базових станцій.

«Будь ласка, якщо на території, де ви перебуваєте, мобільний сигнал слабкий, користуйтеся SMS-повідомленнями. Компанія докладає всіх можливих зусиль для відновлення роботи послуг», - додала Леліченко.

Джерело: Медіаплатформа "Вгору"

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: