Херсон °C

Мешканці Великокопанівської громади отримали домогу від Червоного Хреста України

Новости
0

Повна відсутність зв`язку не завадили 3 травня 2022 року організувати у с. Великі Копані надання гуманітарної допомоги його мешканцям. 


Відділ "Центр надання соціальних послуг" Великокопанівської сільської ради приклав всіх зусиль, аби представники Олешківської районної організації Товариства Червого Хреста України  змогли надати гуманітарну допомогу потребуючому населенню. Це - діти та особи з інвалідністю, біженці, внутрішньо переміщені особи, багатодітні родини, родини, в яких знаходяться діти під опікою, та родини, які перебувають у складних життєвих обставинах.


За день було надано 168 продуктових наборів, 7 осіб отримали дитяче харчування та ще 8 - засоби гігієни для дітей та дорослих (памперси). 


Організація допомогла громаді й ліками.

Великокопанівська лікарська амбулаторія отримала медичні препарати:

Єналапріл -135 таб

Раміприл – 90 таб

Амлодіпін – 56 таб

Предуктал – 300 таб

Аторікс – 90 таб

Розувастатін – 28 таб

Тіара дуо – 98 таб

Карведілол – 28 таб

Метформін – 180 таб

Гмепрід – 300 таб

Кардіомагніл – 60 таб

Пренеса -100 таб

Амброксол – 60 таб

Сироп жарознижуючий – 3 фл

Панкреатін – 20 таб

Сальбутамол – 1 фл

Антисептики – 2 фл

Перев’язувальний матеріал.


Яка подальша доля отриманих ліків

Частина препаратів залишена в користування лікарнею, деякі позиції вже передано в користування на станцію екстреної медичної допомоги, що базується на території села Великі Копані, інші препарати роздаються пацієнтам при особистому зверненні та вже майже повністю роздані.


Нагадаємо, що допомогу від Червоного Хреста України отримали і мешканці іншого селища громади - Абрикосівки. 21 квітня 2022 року у селищі було роздано 150 продуктових наборів, а також засоби гігієни для дітей і дорослих та дитяче харчування.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: