Херсон °C

В Новій Каховці людям з інвалідністю допомагають благодійники

Новости
0

Управлінням праці та соціального захисту населення Новокаховської міської ради та Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було підписано трьохсторонній меморандум про співпрацю з Благодійною організацією Благодійна організація "Магія добра" 

 «Благодійний фонд «Магія добра» (керівник - Марковець Ольга Станіславівна). 


Мета: надання гуманітарної допомоги вразливим верствам населення: сім’ям дітей з інвалідністю, громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги.


На кошти Благодійного фонду «Магія добра» на підприємстві ПРАТ «Чумак» (м. Каховка) та ФОП Дишлева Крістіна Русланівна (Торговий Дім «Маяк») було придбано велику кількість продуктів харчування з метою їх фасування та подальшого розповсюдження серед вищевказаних категорій населення.


 Насамперед, буде забезпечено сім’ї, де виховуються діти з інвалідністю та особи, які перебувають на обслуговуванні у Територіальному центрі соціального обслуговування.


Окремо слід зазначити, що придбана продукція відрізняється дуже високою якістю та великим асортиментом найменувань.


Від імені мешканців Новокаховської територіальної громади висловлюємо найщирішу вдячність керівнику Благодійної організації «Благодійний фонд «Магія добра» Марковець Ользі Станіславівні яка, до речі, також є мешканкою нашої територіальної громади, але зараз, як і велика кількість наших громадян, вимушена покинути окуповану територію. 

Нехай Ваша доброта і щедрість неодноразово повернеться до Вас сторицею! 

За офіційною інформацією

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: