Херсон °C

Херсонський учень здобув медаль на Міжнародній виставці винаходів та інновацій INTARG-2022

Новости
0

Учень 10 класу Херсонського фізико-технічного ліцею ради Ігор Котенко представив свій проєкт "Smart health bracelet for educational institutions" і виборов срібну медаль на XV Ювілейній Міжнародній виставці винаходів та інновацій INTARG-2022.

У своїй роботі Ігор розглядає актуальну проблему сучасності – розробку системи моніторингу стану здоров’я людини у режимі реального часу. У результаті роботи створено пристрій, подібний до розумного годинника, який охоплює ряд датчиків, що вимірюють основні параметри стану людини, та на основі отриманих даних аналізують її стан за авторською математичною моделлю. Розроблений пристрій можна використовувати не тільки в навчальних закладах, але і для людей багатьох інших професій, а також для особистого моніторингу здоров’я.

XV Ювілейна Міжнародна виставка винаходів та інновацій INTARG-2022 (XV Jubilee International Invention and Innovation Show INTARG® 2022) відбулася 11-12 травня у м. Катовіце (Польща). INTARG є мережевою платформою для просування інноваційних продуктів, технологій та послуг з різних галузей і сфер. Захід організовується за підтримки Федерації асоціацій винахідників IFIA та World Invention Intellectual Property Associations WIIPA та під почесним патронатом престижних польських та іноземних установ та організацій, а також за підтримки багатьох медіаагентств. Цього року участь у виставці в онлайн-форматі взяли представники 50 країн світу.


Вітаємо Ігоря, а також наукового керівника проєкту, кандидата технічних наук, учителя фізики Мєшкова Олександра Юрійовича.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: