Херсон °C

Ігор Колихаєв: «Доки ми можемо, будемо виконувати свої обов’язки перед людьми»

Новости
0

Позачергове засідання виконкому Херсонської міської ради пройшло сьогодні, 22 червня. Як і завжди, відбулося воно під головуванням Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва.

На порядку денному – одне питання: про створення комісії з організації та підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери на території Херсонської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022 -2023 років та заходи щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2022 -2023 років.

Так, було прийнято рішення створити комісію з організації та підготовки об'єктів ЖКГ та об'єктів соціальної сфери на території Херсонської міської територіальної громади до роботи  в осінньо-зимовий період 2022 -2023 років. У свою чергу комісія має забезпечити систематичний контроль за здійсненням заходів підготовки міста до зими, координувати діяльність їхнього виконання підприємствами, організаціями та установами, незалежно від відомчого підпорядкування.

Відповідні доручення отримали й керівники теплопостачальних підприємств.

«Ніхто з нас не знає, що буде завтра. Але ми зобов’язані сьогодні зробити все, що від нас залежить, аби підготувати місто до зими. Доки ми можемо, будемо виконувати свої обов’язки перед людьми», - сказав міський голова Ігор Колихаєв.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: