Херсон °C

ОК «Південь» анонсувало офіційні повідомлення по звільненим населеним пунктам на Херсонщині

Новости
0

Незабаром представники Збройних сил України назвуть конкретні села або селища міського типу на херсонському напрямку, з яких останнім тижнем були з кінцями вибиті російські загарбники.

Позитивні новини анонсувала керівниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталя Гуменюк.

Військові не поспішають називати звільнені території, оскільки потребують часу, щоб дозачистити деякі села і провести розмінування.

— Ми продовжуємо позиційні бої, і є території, які нами вже звільнені. Є розрахунковий час оголошення цих територій такими, які вже повністю під юрисдикцією України. Тому давайте ще трішечки почекаємо, ми готуємо повідомлення офіційне на цей рахунок, — пояснила спікерка ЗСУ.

Наталя Гуменюк підкреслила, що росіяни досить не можуть користуватися мостами через Дніпро, а українські підрозділи винищують переправи, які ворог не завжди встигає наводити.

— Ми продовжуємо роботу з виснаження логістики ворога. Це дуже серйозно підриває їхній моральний дух, бо вони усвідомлюють: підтягувати резерви і чекати допомоги їм більше не доводиться, — промовила начальниця об'єднаного координаційного пресцентра сил оборони півдня України.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: