Херсон °C

Теплі речі та буржуйки передають від Нової Каховки бійцям 57-ї ОМПБ

Новости
0

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко та командир 57 окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка  полковник Олександр Бакулін нещодавно домовились про повернення з 1 жовтня сплата ПДФО бригадою до бюджету міської територіальної громади.


"Повернення сплати ПДФО до Новокаховського бюджету дасть можливість насамперед розширити об’єм допомоги самим бійцям бригади”, – повідомив міський голова.


Він зазначив, що у рамках бюджетної програми соціально-економічного розвитку громади виконком міської ради передбачив виділення 600 тис. грн. для допомоги бійцям 57-ї ОМПБ. Ці кошти підуть на придбання теплих речей, буржуйок тощо.


За словами міського голови, жодних тендерів на це не проводитиметься. Просто фінуправління оплачуватиме рахунки, надані командуванням бригади. Таким чином, не витрачатиметься час на формальності. Адже сезон холодів уже близько.


Нагадаємо, 57-а окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка з травня 2018 року дислокувалася в Новій Каховці. Напередодні вторгнення Росії в Україну знаходилася на Донбасі. Нещодавно повернулася на Херсонщину. Її підрозділи беруть участь у визволенні краю від російських окупантів.

Джерело:

https://nk-online.com.ua/tepli-rechi-ta-burzhujky-peredast-miska-vlada-novoyi-kahovky-bijczyam-57-yi-ompb/

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: