Херсон °C

окупанти готують криваві провокації на Херсонщині

Новости
0

Про це говорить голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич:

«Найближчими днями є висока ймовірність, що російські окупанти обстріляють житлові райони області, аби звинуватити в цьому Збройні Сили України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Росіяни розсилають SMS жителям тимчасово окупованої Херсонщини, в яких повідомляється про начебто намір командування ЗСУ здійснити масований артилерійський обстріл цивільної інфраструктури. Людей закликають до так званої "евакуації”. Також місцевих попереджають про запровадження комендантської години протягом доби.

За інформацією української розвідки, рашисти, прикриваючись цивільними, протягом трьох діб через Каховську ГЕС перекидають свою техніку та автомобілі з награбованим майном. 

У населених пунктах області, що знаходяться на правому березі Дніпра, окупанти масово займаються мародерством. Зокрема, у Бериславському районі грабують приватні оселі, магазини та склади. 

В смт Любимівка військові зс рф вилучають практично весь наявний автотранспорт: автобуси, легкові автомобілі, вантажівки. Повністю розграбовані місцеві СТО та автопарки.

Вздовж гирла Дніпра проводиться рекогностування місцевості. Із місцевих рад населених пунктів, розташованих по лінії Дніпра, вивезено всю документацію. В самих приміщеннях облаштовано комендатури окупантів.

В селах Ольгівка та Токарівка окупантами підірвано вишки мобільного зв’язку українських операторів»…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: