Херсон °C

АТБ планує відкрити перший магазин у вільному Херсоні вже 20 листопада

Новости
0

Фура "АТБ” в Херсоні: все тільки починається!

Феєрична поява фури "АТБ” у день звільнення міста викликала шквал позитивних емоцій у втомлених від убогого "руського миру” херсонців і здійняла чималий гайп в мережі. Однак ця історія має свій захоплюючий, майже драматургичний сюжет!

Еяль Ісраелі, місцевий перевізник, який "увірвався” на вулиці міста на власній фурі – давній партнер компанії. Має з нею довготривалі робочі стосунки та справжні дружні відносини. Тому й не дивно, що його вантажівка забрендована впізнаваним логотипом «АТБ». Його перфоманс у день звільнення міста - намагання підняти усім настрій та підсилити справжні позитивні емоції!

Еяль має дуже круту історію. Колись він був військовим льотчиком в Ізраїлі, потім довгий час жив в Америці, де познайомився та одружився з українкою. Через певний час родина переїхала до українського Херсона та  відкрила власний бізнес. Еяль не покинув місто і під час окупації. Він всіляко підтримував містян та допомагав українським військовим.

Ця неймовірна історія про те, що АТБ це не тільки про бізнес. Це про велику родину співробітників, вдячних покупців та надійних партнерів компанії по всій країні. Ми пишаємось, що маємо такого справжнього друга в Херсоні, який допоміг зробити день звільнення міста яскравим та емоційним. Бо всі знають, що «АТБ» - то Україна!

Щиро дякуємо Еялю Ісраелі за це!

А що далі? 

А далі – найшвидше відновлення роботи магазинів мережі «АТБ» у місті! Попередньо, перший магазин заплановано до відкриття з 20 листопада. Докладаємо для цього максимальні зусилля й чекаємо на зустріч в найближчий час!

За інформацією Сергія Демченка.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: