Херсон °C

Доброта та краса творить дива (ФОТО)

Новости » Культура
0
Краса творить дива! Незвичайний подарунок до Дня Святого Миколая підготували для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах майбутні-перукарі, студенти Херсонського професійного училища сервісу та дизайну. За підтримки служби у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради майбутні творці краси та стилю провели благодійну акцію «Будь гарним та стильним!» для дітей із Центру соціально-психологічної реабілітації. Головним подарунком для дітей стали надзвичайні зачіски: хлопці з модними та креативними зачісками, дівчата з гарно заплетеним волоссям, косами та кучерями. Побачити себе у дзеркалі гарними, усміхненими та щасливими – для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах – справжнє новорічне диво.
Окрім гарних зачісок та неповторної краси  на маленьких гостей чекали солодощі та привітання з наступаючими святами від служби у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради та адміністрації навчального закладу. Учасники благодійної акції переконалися, що краса і справді творить дива. Усміхнені і щасливі дитячі обличчя переконали молодих талановитих майбутніх перукарів, що кожен може допомогти, подарувати новорічне диво тим, хто поруч.

 

 

 

 

 

 


Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність адміністрації та студентам Херсонського професійного училища сервісу та дизайну за відкриті серця, прагнення творити добрі справи. Сподіваємось, що ми і надалі будемо разом втілювати в життя маленькі мрії наших дітей та перетворювати світ на краще за допомогою краси.
Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: