Херсон °C

Театр виїжджає за кордон

Новости » Культура
0

За словами Олександра Книги, генерального директора-художнього керівника Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша творча група Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша у лютому 2014 року летить у Португалію, щоб мовою мистецтва розповісти португальцям про Україну та підтримати там українську діаспору.

"Ми у лютому, з 17-го числа, виїжджаємо на гастролі в Португалію. Це велика робота, яку провели наші колеги з театру міста Брага та його керівник Руї Мадейра. Він був у нас і дуже хотів, щоб ми приїхали і показали своє мистецтво там. Ми зробили таку програму - "Співоча Україна", -розповів О.Книга.

До Португалії вилітає група у кількості 8 осіб: солісти-вокалісти та артисти балету. Виступатимуть вони в українських національних костюмах, виготовлених молодою художницею театру ім. М.Куліша. Виступи супроводжуватиме відеоряд - про Україну і про Херсонщину зокрема.

Як розповів Книга, турне по Португалії триватиме тиждень, херсонські митці виступатимуть у різних її містах. На даний час завдяки театру у м.Брага в Португалії вже продано квитки на три вистави херсонців. "І маю надію, що вистав буде там ще хоча б три", - повідомив директор.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: