Херсон °C

Диктатори смаку знову в Херсоні

Новости » Культура
0

Наймасштабніше дизайн-шоу міста Херсона «Диктатори смаку» знову відбуватиметься в стінах драматичного театру 9 квітня 2015 року.

Вже вдруге проект втілюється у творчому тандемі колективу кафедри «Дизайн»ХНТУ та ХОАМДТ ім. Куліша.

В минулому році херсонців дивували одягом з попкорну та паперу, цікавими анімаційними роликами, виставкою творчих робіт.

Що приготували в цьому році?

За твердженням режисера постановника Катерини Слажнєвої та викладачів кафедри «Дизайн» ХНТУ концептуальна ідея цьогорічного дизайн-шоу полягає в наступному:

Дивно все…часи плинуть, життя минає…в розміреному та сталому ритмі, у впевненості в своїх діях, у спланованому графіку, режимі…ніби все добре, ніби як треба, ніби так як у всіх…у всіх…У всіх однакові вирази обличчя, однакові пріоритети, надії та сподівання…. Всі - СІРІ! Проте в кожному жевріє бажання жити по-іншому, краще та яскравіше. І з цього бажання народжуються диктатори смаку, які здатні змінити світ, розфарбувати його яскравими фарбами. Вони вісники прогресу та оновлення, вони митці нових форм, вони першоджерело перетворень!

Розкриваючи секрети, проте стримуючи інтригу, організатори повідомляють, що шоу буде насичене хореографічними постановками, в яких задіяна чимала кількість студентів, модними показами на межі перфомансу, емоційною анімацією, що вдало вплетена в сюжетну лінію загальної постановки та багато іншим.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: