Херсон °C

На Херсонщині стартують два Всеукраїнські фестивалі

Новости » Культура
0

У цьому році на території області вже оздоровилося та відпочило більш ніж 2,5 млн осіб з різних куточків України та із-за кордону. Про це повідомляє заступник директора Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів облдержадміністрації Сергій Шкарупа.

За його словами, з метою урізноманітнити відпочинок туристів, було започатковано декілька розважальних проектів.
На Арабатській стрілці стартував проект «Арабатські емірати», у рамках першого етапу проекту створено два молодіжні літні табори Free zone та Another land, які працюють на базі оздоровчого комплексу «Енергія» та мають безліч цікавих розважальних програм для відпочиваючих.
Також, у 2015 році на Херсонщині стартують два потужних Всеукраїнські фестивалі.
22-25 серпня на Арабатській Стрілці, на узбережжі Азовського моря (Генічеський р-н, курорт Генічеська Гірка, оздоровчий комплекс «Енергія») відбудеться фінал XVII Студреспубліки, де зберуться активні молоді люди й інтелектуали для обговорення важливих тем сьогодення.
20-25 серпня на Чорноморському узбережжі поблизу природного парку Джарилгач в смт Лазурне пройде Всеукраїнський фестиваль музики, спорту та краси «Crazy days». Хедлайнерами фестиваля стануть Іван Дорн, Бумбокс, ONUKA и The Maneken.
«Маємо надію, що такі заходи будуть традиційними на території області. Херсонщина – прекрасне місце для відпочинку, це підтверджує та кількість туристів, яка цього сезону завітала оздоровитися до Південної Пальміри України» - зауважив Сергій Шкарупа.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: