Херсон °C

Революція Світогляду в Херсоні: розмінуємо власну свідомість

Новости » Культура
0

Революція Світогляду в Херсоні: розмінуємо власну свідомість26 травня в рамках всеукраїнського туру «Революція Світогляду» наше місто відвідає Олексій Толкачов – мотиваційний спікер, громадський діяч, філософ-футуролог, кінопродюсер та автор книги «Омріяна Україна».

Революція Світогляду – це альтернатива політичним революціям. Головна ідея всеукраїнського туру полягає в тому, що зміни мають починатися в голові, в свідомості та серці людей. Лише тоді, з підвищенням рівня культури в суспільстві можуть змінитися і якість суспільних стосунків, і якість вітчизняної політики.

Під час заходу відбудеться презентація світоглядної книги Олексія Толкачова «Омріяна Україна. Ключ до майбутнього», а також ще 4 книжок світоглядного спрямування:
- Нік Вуйчич «Життя без кордонів»;
- Олександр Образцов «Жити в Україні»
- Серж Гудман «Живи!»
- Дек Іренеуш «Я раб чи вільна людина»

В рамках презентацій у Херсоні мова якраз піде про наше спільне майбутнє, про ті причини, які десятиліттями не дають Україні піднятися, про необхідну модернізацію суспільних цінностей. Олексій Толкачов розповість про те, як в Україні реалізовувати свої мрії, як стати творцем нової реальності, як побудувати країну мрії.

«Зміни себе – зміни країну» - з таким слоганом Олексій Толкачов планує відвідати понад 40 міст по всій Україні в рамках всеукраїнського туру «Революція Світогляду». Йому належить проїхати понад 18 000 кілометрів. Детальніша інформація про всеукраїнський тур та реєстрація на заходи на сайтіwww.svitoglyad.in.ua

Окрім презентацій та бесід Олексій Толкачов планує показати стрічку «Міна» (Once Upon a Mine) – перший художній короткометражний фільм, віднятий у зоні АТО в 2014 році. «Розмінуй свою свідомість» - головна думка стрічки відповідає загальній тематиці всеукраїнського туру. Трейлер фільму -https://youtu.be/eV3YqOtScWU

Також Олексій Толкачов представить цікаві проекти, які вже реалізуються в рамках «Революції Світогляду» по всій країні.

Зустріч відбудеться 26 травня за адресою: вул. Університетська 27, Херсонський державний університет, головний корпус, аудиторія 252.

Об 11.00

Вхід вільний

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: