Херсон °C

Конкурс літературної творчості імені Миколи Братана триває

Новости » Культура
0
Конкурс літературної творчості імені Миколи Братана триваєДо участі в конкурсі запрошуються херсонські поети, прозаїки та драматурги віком від 14 до 45 років. Конкурсна комісія оцінюватиме подані твори у двох номінаціях: «Поезія» і «Проза». В обох номінаціях суддівство відбувається за трьома віковими категоріями: учнівська молодь (14-17 років); студентська молодь (18-23 роки); інші категорії молоді (до 45 років). Тематика творів необмежена.
У номінації «Проза» художня проза подана на конкурс має бути не менше ніж 5 сторінок і не більше 150. У разі, якщо конкурсний твір перевищує норми, зазначені вище, автор надає для участі у конкурсі фрагмент (главу, частину, уривок). У номінації «Поезія» на конкурс подається не менше ніж 5 віршованих творів. 3 поеми подається уривок. Твори, які подаються на конкурс мають бути написані українською або російською мовами. Матеріали подаються в паперовому та електронному вигляді (адресу поштової скриньки зазначено нижче). Рукописи творів повинні бути віддруковані шрифтом Times New Roman (розмір шрифту – 14).
За підсумками проведення конкурсу буде видано збірку творів-переможців.
Конкурсні роботи приймаються оргкомітетом до 26 лютого 2017 року (включно) у методичному відділі Центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки за адресою: м. Херсон, вул. Потьомкінська 97. Час прийому: щоденно з 10.00 до 12.00 та з 14.00 до 16.00, крім суботи та неділі.
Детальнішу інформацію можна дізнатися, написавши на електронну скриньку kherson.maskor@gmail.com (з зазначенням теми «конкурс»).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: