Херсон °C

У молодих дизайнерів є новий "Арт-простір"

Новости » Культура
0
У молодих дизайнерів є новий "Арт-простір"У Херсоні на базі Національного технічного університету відкрився Арт-простір для творчої молоді. Проект було ініційовано кафедрою дизайну ХНТУ та ГО "Центр досліджень суспільства". Арт-простір було спроектовано на базі однієї із аудиторій кафедри дизайну ХНТУ. Автором дизайн-проекту є студентка кафедри напрямку "Дизайн інтер'єру та обладнання", 4 курсу Богдана Горбачук, автором графічного оформлення стала студентка напряму "Графічний дизайн" Надія Лашкевич. Під пильним наглядом дівчат на протязі декількох місяців працювала сформована команда студентів кафедри дизайну різних курсів навчання. Крім ескізного проекту та дизайн-концепції, студенти власноруч виготовляли або реставрували меблі, освітлювальні прилади, шили інтер'єрні аксесуари та чохли.
Відтепер у Арт-простору в ХНТУ буде два напрямки - освітній та дискусійний. На першому молодь навчатиметься, перейматиме досвід, а у дургому дискутуватиме щодо нових творчих проектів. Молоді творчі дизайнери впевнені - найближчим часом Херсон поповниться креативними проектами, і не лише на папері. Більшість своїх ідей творча молодь збирається втілити в життя.
До урочистого відкриття нового херсонського Арт-простору було сформовано виставку робіт студетів кафедри дизайну, присвячених області та Херсону в цілому. Серед експозиції можна побачити роботи по брендингу території, редизайну інтер'єрів будівель міста та ландшафтні вирішення різних зон Херсонщини, практичне впровадження ідентифікації територіальних особливостей Херсонщини у одязі, а також малі архітектурні форми, які потенційно могли б прикрасити наше місто.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: