Херсон °C

У Херсоні працюватиме фан-зона до Євробачення-2017

Новости » Культура
0
У Херсонській ОДА провели робочу нараду щодо організації в обласному центрі фан-зони з нагоди проведення в Україні Міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» та обговорили нагальні питання розташування й оснащення майданчика, де відбуватиметься масовий перегляд прямої трансляції відкриття музичного конкурсу. Про це йдеться на сайт Херсонської облдержадміністрації.
Окрім вечірнього перегляду відкриття пісенного конкурсу в режимі онлайн, керівники структурних підрозділів планують залучити до заходу й спортивний актив області, організувавши святковий велопробіг, який триватиме впродовж дня, й фінішуватиме саме у фан-зоні «Євробачення – 2017».
Наразі триває обговорення питань технічного оснащення майданчика фан-зони, культурного наповнення заходу й комфортного розміщення гостей.
Нагадаємо, що відкриття фан-зони з нагоди проведення в Україні Міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» відбудеться 7 травня, у день старту конкурсу, який розпочнеться у Конгрессно-виставковому центрі «Парковий» у Києві.
Цьогоріч пісенний конкурс проводитиметься 62 раз, прийматиме учасників саме Україна, адже стала переможницею попереднього конкурсу «Євробачення – 2016», що пройшов у Стокгольмі (Швеція) з піснею Джамали «1944», яка набрала 534 бали.
Дати півфіналів — 9 травня і 11 травня, фінал конкурсу відбудеться 13 травня 2017 року. Україна прийме конкурс вдруге — перший раз це було в 2005 році.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: