Херсон °C

Завтра в Херсоні нагородять юних любителів книжок

Новости » Культура
0
1 червня о 10:00 в актовій залі Херсонської музичної школи №1 (вул. Лютеранська, 18) відбудуться показові виступи та церемонія нагородження лауреатів обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад «KsVolonterFest-2017. Сходинка п’ята» — як підсумковий захід реалізації п’ятирічної обласної бібліотечної акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку». 
Ключова тема волонтерських виступів – читання, як захоплююче заняття та складова життєвого успіху.
Фестивалі юних волонтерів на підтримку дитячого читання в рамках обласної бібліотечної акції, як правило, проводяться щороку у перші дні червня і приурочуються до Міжнародного дня захисту дітей. І кожного року діти-волонтери з різних районів області мають нагоду продемонструвати свою ерудованість, начитаність, артистизм. 
Розрахований на п’ять років, цей проект спрямований на стимулювання дитячого читання з використанням ідеї волонтерства: діти-підлітки залучаються до популяризації, реклами читання як цікавого, конкурентоспроможного в епоху телебачення та комп’ютерних ігор заняття для молодших школярів та дошкільників. Під час святкового дійства відбудеться також презентація традиційної Програми літніх читань «Канікули з книгою — 2017», будуть відзначені кращі інтернет-ресурси бібліотек Херсонщини, що обслуговують дітей – переможці конкурсу веб-проектів, уперше проведеного в нашій області.
А по дорозі, у Шевченківському парку, дітей-учасників Фестивалю очікує приємний сюрприз: тут працівники бібліотеки підготували для них розважально-пізнавальну програму «Book Open Air, або Волонтерські пригоди у міському парку».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: