Херсон °C

Для херсонських кіношників влаштують майстер-клас

Новости » Культура
0
Для херсонських кіношників влаштують майстер-класКращі однохвилинні фільми впливають на глядача так само, як будь-який великий фільм. Виклик зробити це протягом 60 секунд - не більш, і не менше. Будинки, площа, автомобілі, велосипеди, люди, гроші, порядок, хаос: місто являє собою організм, який живе двадцять чотири години на добу і змінюється щогодини. Навчись виявляти в сучасний спосіб відчуття від життя свого міста.
Запрошують молодих митців зробити один-хвилинне відео, де місто - головний актор.
Куратор Дмитро Тяжлов.
Дмитро Тяжлов є куратором документальної програми фестивалю американського кіно "Незалежність”, куратором лабораторії документального кіно для молодих митців Indie Lab, художнім керівником курсу операторської майстерності у Київському державному університеті театру, кіно і телебачення. Дмитро працює над кількома проектами документальних фільмів в якості режисера-оператора, пише мистецтвознавчу дисертацію з теорії зйомок документального кіно.
Для участі обов'язково потрібно заповнити анкету.
Кінцева дата реєстрації 03 липня 2017 року до 24:00, включно.
Майстер-клас проходить в рамках фестивалю американського кіно "Незалежність", який вирушає у подорож містами України. Для того щоб більше людей мали можливість побачити найкращі фільми фестивалю, була започаткована ініціатива "Кінобус", під час якої будуть відбуватися покази фільмів та лекції в різних містах України. Цього року "Кінобус" завітає до Кривого Рогу, Запоріжжя, Херсону та Миколаїва. 
Вхід безкоштовний.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: