Херсон °C

Херсонські танцюристи перемогли у Греції

Новости » Культура
0
Нещодавно вихованці Народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Калиновий цвіт» Херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради (керівник колективу Малінська І.Г.) повернулись з Греції, де проходив  відкритий  Міжнародний  фестиваль-конкурс мистецтв  «Gold Stars Olympus 2017».
Можливість стати учасниками  Міжнародного  фестивалю-конкурсу мистецтв  колектив  «Калиновий цвіт» виборов, беручи участь у Міжнародному фестивалі-конкурсу мистецтв "Южный берег” (м. Одеса). У номінації «Танці народів світу» вихованці ансамблю народного танцю здобули чотири перших місця у різних номінаціях та за кожну перемогу  отримали сертифікати на 250 Євро для участі у фестивалі в Греції.  
І  ось  нарешті  - довгоочікувана  подорож  і яскрава перемога: 20  вихованців ансамблю «Калиновий світ» у двох вікових категоріях вибороли "ГРАН -  ПРІ!​» Переможці отримали у подарунок музичне обладнання, побували на екскурсіях у древньому грецькому місті Катерині, відвідали найгарніший  у світі водопад «Сльози Афродіти», який знаходиться на горі Олімп, і з найкращими спогадами повернулися до Херсона.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: