Херсон °C

Обласний центр зайнятості допомагає переселенцям

Новости » Культура
0
Обласний центр зайнятості допомагає переселенцямПротягом січня – червня 2017 року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористалося понад 20 тисяч безробітних осіб. В області забезпечено роботою більше 13 тис. осіб, що на 13,2% більше до відповідного періоду 2016 року.
Взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 3,6 тис осіб.
За сприяння служби зайнятості протягом півріччя вирішено питання сезонної зайнятості 4,1 тис. шукачів роботи та безробітних. Серед виконуваних робіт - роботи в сільському господарстві, роботи з обслуговування відпочиваючих в пансіонатах, базах відпочинку під час сезону тощо.
Роботодавцями області подано більше 14 тис. вакансій, що більше на 1,3 тисячі одиниць, ніж торік.
На замовлення роботодавців або для самозайнятості підготовку проходило майже 4 тисячі безробітних громадян. Професійне навчання здійснювалося під конкретні замовлення роботодавців та шляхом випереджального навчання під працевлаштування на сезонні роботи.
Профорієнтаційні послуги отримали більше 47 тисяч громадян, у тому числі ці послуги отримали більше 12 тисяч учнів загальноосвітніх шкіл.
Послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористалося 168 внутрішньо переміщених осіб.
Пріоритетною протягом першого півріччя поточного року була робота щодо сприяння зайнятості звільнених в запас (демобілізованих) військовослужбовців, у тому числі учасників АТО. Отримали послуги в службі зайнятості 1100 демобілізованих військовослужбовців-учасників антитерористичної операції. З метою підвищення конкурентоспроможності даної категорії безробітних та прискорення їх працевлаштування 90 осіб проходили професійне навчання.
Херсонська обласна служба зайнятості є надійним соціальним партнером на ринку праці, яка надає якісні соціальні послуги, пов’язані з працевлаштуванням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: