Херсон °C

Театр Куліша їде на мистецький фестиваль до Кропивницького

Новости » Культура
0
Херсон візьме участь у Першому Національному мистецькому фестивалі «Кропивницький», про це йдеться на сторінці Фейсбук обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша. Новий фестиваль, який особисто презентував Міністр культури Євген Нищук навесні цього року – «Кропивницький - 2017» триватиме 6 днів – з 29 серпня по 3 вересня. Програма фестивалю дуже насичена, адже новий захід поєднає у собі різні види мистецтв: театр, кіно, музику та візуальне мистецтво. 
Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша презентує на батьківщині корифеїв виставу «Баба Пріся, або на початку та наприкінці часів» Павла Ар’є. Цікаво, що у цій постановці відомий сучасний драматург Павло Ар’є виступив і режисером. Художник вистави - заслужений художник України Ольга Гоноболіна.
«Бабу Прісю» театр імені Куліша випустив наприкінці березня цього року. На 19-му фестивалі «Мельпомена Таврії» комедійна трагедія режисера і автора Павла Ар’є «Баба Пріся…» була включена у програму. У головних ролях – народна артистка України Олена Галл-Савальська, заслужений артист України Руслан Вишнивецький, Павло Костенко, Світлана Журавльова,заслужений артист України Сергій Михайловський та Євген Гамаюнов... Були відзначені нагородами за «найкращу чоловічу і жіночу роль другого плану» актори херсонського театру Павло Костенко (Вовчик) та Світлана Журавльова (Слава).
Як сприймуть глядачі Кропивницького херсонських акторів і які театр здобуде нагороди – стане відомо після 3-го вересня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: