Херсон °C

Творчий проект «Один раз на все життя!» знайшов своїх переможців

Новости » Культура
0

Творчий проект «Один раз на все життя!» знайшов своїх переможців17 травня відбулося святкове нагородження переможців відкритого конкурсу на кращий творчий проект «Один раз на все життя!», який проводився серед учнів 8-10 класів загальноосвітніх шкіл Херсона та області із 8 березня по 15 травня 2019 року. Про це повідомляєпрес-служба Херсонської облради.

Конкурс має виховну, просвітницьку, соціальну спрямованість та проводиться організаторами вже третій рік поспіль. Його мета – популяризація традиційних сімейних цінностей в молодіжному середовищі. Це спільний проект відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви та управління освіти Херсонської міської ради за партнерської підтримки комунального закладу «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.

Завдання конкурсу: популяризація серед молоді позитивного ставлення до сім’ї як головного чинника людського щасливого буття; підвищення зацікавленості молоді до питань самоосвіти у сфері психології подружніх відносин; знайомство з прикладами щасливих багатодітних родин; формування свідомого ставлення до створення сім’ї та до виховання дітей у родині, розуміння відповідальності за життя ненародженої дитини; розвиток творчих здібностей учасників та набуття ними суспільно корисних навичок соціальної реклами і промоції.

На розгляд журі у нинішньому році надійшло 95 творчих проектів у номінаціях
«відеореклама» (презентації і відеоролики), «літературна творчість» (поетичні, прозові і публіцистичні твори), «друкована промоція» (буклети, плакати, постери, листівки, календарі тощо). У цьому році учасникам конкурсу було запропоновано взяти участь ще й у новому фотоконкурсі «Моя щаслива родина».

Святкова церемонія нагородження переможців конкурсу була приурочена до Міжнародного дня сім’ї. Урочистості провели працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки та вихованці недільних шкіл, за участю дитячих творчих колективів. Переможців у кожній номінації нагородили дипломами та цінними подарунками, організатори конкурсу – відзначені подяками.

Окрім презентації найкращих творчих робіт, під час святкового дійства у залі була організована і виставка конкурсних проектів – сімейних світлин і друкованої промоції.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: