Херсон °C

Заходи до новорічних та різдвяних свят на Херсонщині

Новости » Культура
0

Сьогодні під час селекторної наради про святкові заходи розповіла начальниця управління культури облдержадміністрації Світлана Думинська. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ХОДА.

Новорічні та різдвяні свята на Херсонщині традиційно розпочинаються з відкриття головної ялинки області на площі Свободи у Херсоні в День святого Миколая – 19 грудня.

О 15.00відбудеться ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та обласна благодійна акція «Янголи добра!».

О 16.00відбудеться відкриття головної ялинки області та відкриття резиденції Святого Миколая.

Також у цей день відбудуться благодійні заходи для дітей пільгових категорій з врученням новорічних подарунків:
о 13.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбудеться показ казки «Легенда про дракона»,
о 14.00 в академічному обласному театрі ляльок – показ вистави «Дивоцвіти».

24 грудня 2019 року та 7 січня 2020 року о 16.00 біля Різдвяної шопки відбудуться святкові тематичні заходи з нагоди Різдва Христового.

Як зазначила Світлана Думинська, підготовка до свят також триває і в районах та ОТГ області, в усіх закладах культури. Також діток з області запрошують на канікулах завітати до Херсона, відвідати театри, музеї, бібліотеки.

3 січня в обласному центрі відбудеться культурно-мистецька акція для дітей сільської місцевості «Різдвяні подорожі для тебе». Заходи відбудуться в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша, академічному театрі ляльок та обласних музеях.

9 січня об 11.00 у ККЗ «Ювілейний» відбудеться ІІІ обласний фестиваль театрально-вертепного дійства та колядницьких груп «Різдвяний дзвін».

11 січня з 12.00 на площі Свободи буде організовано обласне театралізоване свято за народними традиціями «Хай прийдуть до тебе три празники в гості!». В рамках заходу відбудеться ярмарок майстрів народної творчості.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: