Херсон °C

17 грудня в Херсоні відбудеться виставка «Солом’яне Різдво»

Новости » Культура
0
17 грудня на базі Світлиці (пр-т Ушакова, 16) Херсонський обласний Центр народної творчості планує відкриття обласної виставки образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Солом’яне Різдво». Про це повідомляє координатор виставки Наталія Вигоднер.
Тематика виставки: традиційні різдвяні вироби з соломи, сіна, інших природних матеріалів – павучки, дідухи, зірки, ангелики, ляльки – персонажі Різдвяного вертепу, декоративні панно з використанням натуральних матеріалів, тканин, ниток та ін. 
«На базі виставки планується робота «Різдвяної майстерні» з майстер-класами з традиційних видів ремесел. Ми сподіваємось, що завдяки могутній енергетиці ваших рукотворних символів Різдва на нашу рідну землю прилетить щастя, мир та злагода серед людей, а виставка «Солом’яне Різдво» у Херсонській Світлиці стане для містян та наших гостей осередком добра і краси у святкові різдвяно-новорічні дні.
Роботи приймаються з 22 листопада по 10 грудня 2021 року за адресою: м.Херсон, пр.Ушакова, 16, Херсонський обласний Центр народної творчості, каб.№ 12, або за допомогою поштового сервісу Нова Пошта - Херсон, відділення №6. Роботи повертаються після 20 січня 2022 р.
», - йдеться у повідомленні. 
Детальну інформацію можна отримати за телефонами: контактна особа: Бецун Таїсія – 066-580-49-50, координатор: Вигоднер Наталія – 095-020-35-33.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: