Херсон °C

Бізнесмени сплатили за «небезпечні відходи»

Новости » Экономика
0
З початку року платники податків регіону сплатили до зведеного бюджету 6,2 млн. грн. екологічного податку. Зокрема, до загального фонду державного бюджету надійшло 3,3 млн. грн., до спеціального фонду державного бюджету – 0,7 млн. грн., до спеціального фонду місцевих бюджетів – 2,2 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Херсонській області.
«Суми сплаченого екологічного податку платниками Херсонщини частково компенсують негативний вплив шкідливих та небезпечних факторів на унікальну природу таврійського краю та економічно стимулюють суб’єктів господарювання дбайливо ставитися до навколишнього середовища», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Віталій Лазарєв.
Нагадаємо: екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища та раціональне використання природних ресурсів. Також, з 1 січня 2014 року ставки екологічного податку становлять 100 відсотків від ставок, передбачених статтями 243-246 Податкового кодексу України за викиди в атмосферне повітря стаціонарними та пересувними джерелами забруднення, за скиди забруднюючих речовин у водні об’єкти та за розміщення відходів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: