Херсон °C

Бізнесмени продовжують отримувати ліцензії на торгівлю спиртом та цигарками

Новости » Экономика
0
У січні-лютому 2015 року місцеві бюджети Херсонської області поповнилися на 2,5 млн. грн. від плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. З них 2,0 млн. грн. – від ліцензування роздрібної торгівлі. Про це повідомила начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області Галина Танань.
Протягом січня-лютого 2015 року херсонські суб’єкти господарювання отримали 656 ліцензій на право торгівлі алкоголем і тютюном уроздріб. Зокрема, 343 - на торгівлю алкогольними напоями, 313 - тютюновими виробами. Подовжено дію 888 ліцензій. Анульовано 125 ліцензій, в т.ч. 3 ліцензії за продаж алкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім особам. Ще 30 ліцензій призупинено за несплату чергового платежу.
Наразі роздрібний ринок Херсонської області складають 1895 суб’єктів господарювання, які мають 4341 діючу ліцензію.
Нагадаємо: підприємці можуть подавати документи та отримувати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в Центрах обслуговування платників за місцем провадження своєї торговельної діяльності або в Головному управлінні ДФС у Херсонській області (м.Херсон, вул. Суворова, 29, кім. 401, 414).
Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: