Херсон °C

Середня зарплатня по Херсонському морському порту є однією з найвищих в області

Новости » Экономика
0
Середня зарплатня по Херсонському морському порту є однією з найвищих в областіХерсонський морський торговельний порт відвідали поважні гості. На території підприємства відбувалася нарада за участі  заступника Міністра інфраструктури Надії Казначеєвої, заступника голови Робочої групи з розвитку державно-приватного партнерства в інфраструктурі, радника Міністра інфраструктури України Юрія Гусєва,  представників Европейського Банку реконструкції та розвитку Марка Магалецького і Жана Олександра Блэнчарда, та представника IFC, структури міжнародного банку
В ході ознайомлення представників Міністерства та міжнародних організацій з інфраструктурою Херсонського порту, учасники заходу констатували перші реальні результати роботи команди Андрія Соколова.
Завдяки управлінським заходам та мінімальним затратам власних коштів порту, технологічні процеси в порту зазнали серйозних змін, завдяки чому вдалося знизити собівартість перевантаження вантажів до 20%.
Втілена система прозорих закупівель, що дозволяє придбати матеріальні засоби та послуги до 60% дешевше.
Фонд заробітної платні збільшено, сьогодні середня зарплатня по підприємству є однією з найвищих в області.
Вже готові допроектні та якісні проекті рішення щодо модернізації та збільшення складського господарства та важкої перевантажувальної техніки.
Відновлено роботу диспетчерської служби порту.
Окрім аналізу діяльності порту, представники Міністерства також озвучили основні переваги концесії Херсонського морського торговельного порту:
розвиток потенціалу річкових перевезень по р. Дніпро та формування перевантажувального центру; модернізація і технічне переоснащення виробничих потужностей; потенційний приріст вантажообігу; позитивний бюджетний ефект; зростання конкурентоспроможності.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: