Херсон °C

Перевізники виходять з «тіні»

Новости » Экономика
0
Перевізники виходять з «тіні»Протягом квітня п.р. завдяки об’єднанню спільних зусиль спеціалістів Головного управління ДФС у Херсонській області та інших контролюючих органів по легалізації фізичних осіб - підприємців, які здійснюють перевезення пасажирів та їх офіційному працевлаштування, державну реєстрацію своєї підприємницької діяльності оформили 31 суб’єкт господарювання.
За видами економічної діяльності: 18 осіб зареєстрували діяльність у сфері «вантажний транспорт», 11 платників області надаватимуть послуги у сфері пасажирських перевезень, ще 2 фізичні особи оформили «діяльність таксі».
За результатими проведених спільно з правоохоронними органами заходів по  відпрацюванню пасажирських перевізників складено 2 адміністративні протоколи за порушення п.1 ст. 164, КУпАП (діяльність без державної реєстрації суб’єкта підприємницької діяльності), надання послуг таксі - 2 протоколи.
На курортній Херсонщині офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пасажирських перевезень має створити однакові конкурентні умови для ведення підприємницької діяльності та забезпечити безпеку пасажироперевезень та якість послуг мешканцям області та гостям нашого регіону, інформує прес-служба Головного управління  ДФС у Херсонській області.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: