Херсон °C

Аудитори Херсонщини розробили низку пропозицій для розвитку вівчарства у державі

Новости » Экономика
0
Аудитори Херсонщини розробили низку пропозицій для розвитку вівчарства у державі Державні аудитори Херсонщини провели державний фінансовий аудит діяльності ДП «ДГ Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф.Іванова «Асканія Нова» Національного науково-селекційного центру з вівчарства» за період з 01.11.2013 по 01.06.2017.
Зокрема, аудитори виявили факт збитковості даного Підприємства загалом на суму 8,83 млн грн, передусім, з причини відсутності розгалуженого ринку збуту вовни. Адже через слабку інфраструктуру переробки такої продукції вівчарства та її реалізації за ціною, нижчою за собівартість, понесені збитки.
Аудитори також констатують на тому, що темпи впровадження сучасних селекційних досягнень і енергоощадних технологій залишаються недостатніми.
При цьому низку рекомендацій підготовлено для істотної результативності фінансово-господарської діяльності Підприємства.
У зв’язку з цим Національній академії аграрних наук України варто внести ряд пропозицій Уряду, щоб розглянути питання про виділення коштів з державного бюджету на фінансову підтримку галузі вівчарства з відповідними розрахунками. Насамперед, для створення повноцінної інфраструктури з переробки вовни, отримання конкурентоспроможної продукції та виходом її на зовнішні ринки, популяризації вітчизняної продукції вівчарства.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: