Херсон °C

Що відбувається з цінами на Херсонщині

Новости » Экономика
0
Що відбувається з цінами на ХерсонщиніНа споживчому ринку області у червні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,7%. Найбільше (на 18,6%) подорожчали яйця. На 9,7–2,5% підвищились ціни на свинину, фрукти, яловичину, овочі та м'ясо птиці. Також, на 1,7–0,3% зросли в ціні безалкогольні напої, кисломолочна продукція, рис, макаронні вироби, риба та продукти з риби, хліб та молоко. Водночас, вартість масла та круп гречаних знизилась на 5,3% та 4,4%. На 1,5–0,2% подешевшали сметана, цукор, борошно пшеничне, сир і м’який сир (творог). 
Алкогольні напої, тютюнові вироби подорожчали на 2,7% внаслідок зростання цін на тютюнові вироби (на 4,2%) та на алкогольні напої (на 1,7%).
Підвищення цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,4% було спричинено, насамперед, збільшенням вартості утримання будинків та прибудинкових територій на 5,0%.
У сфері охорони здоров’я ціни (тарифи) зросли на 0,3% внаслідок подорожчання фармацевтичної продукції, медичних товарів та обладнання (на 0,3%) та амбулаторні послуги (на 0,5%).
Зниження цін у транспортній сфері на 0,3% відбулось за рахунок зменшення вартості палива та мастил на 0,8%.
За даними Головного управління статистики в Херсонській області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: