Херсон °C

Економія на податках призвела до штрафу

Экономика, Криминал
0
На минулому тижні фактичні перевірки платників податків щодо здійснення розрахункових операцій та касових операцій, наявності ліцензій, патентів, свідоцтв для проведення підприємницької діяльності тривали у Генічеському районі нашої області. 
Тут теж є свої «рекорди»… За результатами тільки однієї перевірки генічеському підприємцю доведеться сплатити до бюджету 34,0 тис.грн. штрафу за відсутність двох ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Хотів «зекономити» - та не вдалося! Адже ліцензія на торгівлю алкогольними напоями коштує у сільській місцевості - 125 грн. на квартал, тютюновими виробами - 62,5 грн. на квартал. 
За результатами перевірок, проведених працівниками відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту Головного управління ДФС у Херсонській області, встановлено 8 фактів порушенням вимог ст. 15 ЗУ від 19 грудня 1995 року №481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів». Загальна сума застосованих штрафних санкцій склала 160 тис. гривень. Перевірки тривають.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: