Херсон °C

Де в Херсонській області одна з найвищих зарплат

Новости » Экономика
0
Де в Херсонській області одна з найвищих зарплатКерівництво ОДА звертає увагу на потребу в покращенні окремих показників рівня соціального економічного розвитку Нижьосірогозького району.
Сьогодні  під час наради  з пріоритетних напрямків розвитку Нижньосірогозького району Херсонської області в.о першого заступника голови ОДА Дмитро Бутрій підсумував показники соціально-економічного розвитку району та звернув увагу на проблемні питання.
«За результатами рейтингування Нижньосірогозький район за 1 квартал 2017 року посів 7 місце. В районі достатньо високий показник рівня заробітної плати та працевлаштування у районі, але є і проблемні питання у сфері агропромислового комплексу, а саме зменшення чисельності великої рогатої худоби», - звернув увагу Дмитро Бутрій.
У районі середньомісячна заробітна плата штатних працівників у І кварталі поточного року склала 4892 грн, що становить 94,3% до середнього рівня по області (5188 грн). Заборгованість із виплати заробітної плати в районі відсутня, а кількість зареєстрованих безробітних зменшилась на 23%.
Проте керівництву району необхідно звернути увагу на розвиток будівництва та залучення іноземних інвестицій у район.
 «Для того, щоб покращити рейтингові показники соціально-економічного розвитку району потрібно консолідувати сили обласної влади, місцевих органів самоврядування і територіальних органів влади. Та найголовніше, потрібно співпрацювати з місцевими підприємцями, щоб налагодити стабільні податкові відносини, кошти з яких будуть працювати на користь громади, її інфраструктури та соціальної сфери Нижньосірогозького району», - підсумував Дмитро Бутрій.
За інформацією сайту Херсонської ОДА.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: