Херсон °C

За торгівлю «шкідливими звичками» до місцевих бюджетів надійшло 13 мільйонів гривень

Новости » Экономика
0

За торгівлю «шкідливими звичками» до місцевих бюджетів надійшло 13 мільйонів гривеньПротягом січня – липня 2017 року від придбання ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами бюджети місцевих громад Херсонської області отримали 13,1 млн. гривень. Підприємці області сплатили 10,5 млн. грн. за ліцензування роздрібної торгівлі, ще 2,5 млн. грн. за ліцензування оптової торгівлі та виробництво підакцизних товарів.

Станом на 01.08.2017 суб’єкти господарювання нашої області придбали 4578 ліцензій, в т. ч. 2739 - для роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1839 для продажу тютюнових виробів. За цей же період спеціалістами управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області анульовано 388 ліцензій, за несвоєчасну сплату чергового платежу припинено дію 90 ліцензій.

З метою забезпечення реалізації виробленої алкогольної продукції 4 підприємства – виробники нашої області отримали ліцензії на право здійснення оптової торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензію на оптову торгівлю сидром та перрі.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: