Херсон °C

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість швидкого кредитування

Новости » Экономика
0

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість швидкого кредитуванняЖителі Херсонської області отримали можливість оперативної кредитної допомоги завдяки новому сервісу ПриватБанку"Швидкий кредит”. Відтепер клієнти можуть без застави взяти позику до 50 тис. грн на будь-які потреби всього за 20 хвилин.
"У житті кожної людини час від часу настає той момент, коли терміново потрібні гроші, а часу на оформлення документів та пошук поручителів немає, - розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Якраз для таких випадків, коли кошти потрібні вже зараз, ПриватБанк реалізував програму "Швидкий кредит". Для отримання коштів клієнту необхідно звернутися до будь-якого відділення банку, де спеціалісти з обслуговування оформлять відповідну угоду та нададуть компетентну консультацію. Додатковим пунктом продажу цього привабливого банківського продукту є також сайт оформлення "Швидкого кредиту”.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість швидкого кредитування


"Швидкий кредит”- це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту "Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно. Сума швидкого кредитування може складати до 50 тис., а термін угоди - до 10 місяців.
За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди і має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах. Зауважимо, що зарахування суми "Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат- це дає можливість клієнту отримати готівку без сплати додаткових комісій за зняття.
Ви можете самостійно дізнатися, яку саме суму банк готовий швидко Вам надати: сума "Швидкого” кредитування дорівнює сумі в рамках ліміту «Оплати частинами». Ви просто відправляєте SMS із текстом chast на номер 10060 або заповнюєте онлайн-форму- і отримуєте інформацію про свій ліміт.
Додаткова зручність - можливість дострокового погашення кредиту без комісії у Приват24, ТСО та додаток"Оплата частинами".
Мрії є в кожного, інколи мрія - це необхідність. А коли є гроші для її втілення - вона швидко стає реальністю. "Швидка готівка” від ПриватБанку допоможе здійснити мрію кожного херсонця, не пропустіть цю унікальну можливість!

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: